جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳  |  Friday, 22 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۵۰۵۷۳
تاریخ انتشار : ۴۶ : ۱۱ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

اتحادیه ناشران دانشگاهی آمریکا (AUPresses) به تازگی گزارشی از جمعیت کارمندان انتشارات دانشگاهی منتشر کرده است که ظاهراً موج جدیدی از اعتراضات را ایجاد کرده است.

ماه ژوئن سال گذشته که جرج فلوید شهروند سیاه‌پوست آمریکایی زیر زانوهای افسر سفیدپوست جان خود را از دست داد، هنوز هم شورش‌های خیابانی و اعتراض به نژادپرستی در این کشور ادامه دارد و هرچند گاهی اعتراض‌های مدنی به تبعیض نژادی در این کشور مشاهده می‌شود.
 
اتحادیه ناشران دانشگاهی آمریکا (AUPresses) به تازگی گزارشی از جمعیت کارمندان انتشارات دانشگاهی منتشر کرده است که ظاهراً موج جدیدی از اعتراضات را ایجاد کرده است. این اتحادیه در گزارش خود نابرابری جنسیتی و نژادی در اکثر انتشارات دانشگاهی در این کشور را محکوم کرده است.

موج جدیدی از اعتراضات در پی  گزارش اتحادیه ناشران دانشگاهی آمریکا (AUPresses)!| وقتی ناشران دانشگاهی بیش از حد سفید هستند!
 
اتحادیه مذکور در گزارش سالیانه خود ضمن ارائه آمارهای کاملی از پرسنل فعال در انتشاراتی‌های دانشگاه‌های سراسر آمریکا می‌گوید متاسفانه ناشران دانشگاهی بیش از حد سفید هستند. در این گزارش آمده است: سرشماری و آمارگیری از ناشران در ماه مارس سال گذشته نیز نتایج مشابهی داشته و باید گفت که هنوز کتاب‌های منتشر شده در آمریکا و حتی آن کتاب‌هایی که در اعتراض به نژادپرستی منتشر می‌شوند را سفیدپوستان چاپ می‌کنند.
 
اتحادیه ناشران دانشگاهی که امسال ۸۴ سال از زمان تاسیس آن می‌گذرد، متشکل از ۱۵۰ سازمان غیرانتفاعی و خصوصی دانشگاهی در سراسر کشور آمریکاست که در واقع نهادی غیردولتی محسوب می‌شود. این اتحادیه در گزارش‌های سالانه خود وضعیت نشر دانشگاهی در این کشور را بررسی ولی در سال‌های گذشته به خود کارکنان این انتشاراتی‌ها نیز حساسیت نشان داده است.
 
«برنا مک‌لافلین» مدیر ارتباطات و تحقیقات اتحادیه ناشران دانشگاهی آمریکا در یادداشتی که ضمیمه این گزارش شده است، می‌نویسد: مسئله نژادپرستی تنها در دو سال اخیر مطرح شده است ولی وقتی دقیق‌تر به موضوع نگاه می‌کنیم مثل آب‌های فاضلاب زیر زمینی سال‌ها در جریان بوده است و هنوز هم بسیاری از انتشارات دانشگاه‌های آمریکا با این آب‌های آلوده تغذیه می‌کنند.
 
وی نوشت: مسئله نژادپرستی در آمریکا پدیده‌ای جدید نیست؛ ولی تلاش‌های بسیاری برای رفع آن در اکثر سطوح جامعه شده است که البته تا حدود زیادی موفق بوده ولی هنوز به خصوص در سطح ناشران دانشگاهی کافی نیست. هنوز راه زیادی برای تمیزکردن محیط زیست خود از چنین تبعیض‌هایی داریم. در بریتانیا هم وضعیت بهتر از آمریکا نیست و آنجا نیز هنوز نژادپرستی یک مسئله و معضل چالش‌برانگیز دولت و مردم است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار